Biobased verf

Bent u op zoek naar biobased verf voor uw project? Zandvoort Verf en Spuitapparatuur beschikt over een uitgebreid assortiment bij onze winkels in Rijssen en Enschede. Wij zijn al geruime tijd actief als onafhankelijk verfgrossier, waardoor we over een ruim aanbod aan verf beschikken. U vindt bij ons dus vast en zeker de biobased verf die u zoekt.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste verf? Neem contact op.

Bel: 0548 541844Mail ons

Onafhankelijke groothandel
Erkend schilderbedrijf
Verf én apparatuur

Wat is biobased verf?

Biobased verf is gemaakt van natuurlijke grondstoffen, zoals planten, bomen en gewassen, waardoor het productieproces en de verf zelf minder milieubelastend zijn dan traditionele verf. Daarnaast is de verf gif- en geurvrij, waardoor de verf volledig veilig is in gebruik. U profiteert daarnaast ook van andere voordelen wanneer u besluit dit soort verf te gebruiken. Zo droogt de verf snel en is het zeer geschikt voor eenvoudige verwerking. Bent u geïnteresseerd en wilt u verfproducten kopen bij onze verfwinkel? Bezoek onze winkel in Rijssen of Enschede en profiteer van een scherpe prijs.

Neem contact met ons op

Wilt u graag biobased verf of een ander verfproduct bij ons bestellen? Neem dan gerust contact met ons op door ons contactformulier in te vullen, door te bellen naar 0548 541844 of door een e-mail te sturen naar info@zandvoortverf.nl. Wij zijn u graag van dienst, u neemt dus ook contact met ons op wanneer u behoefte heeft aan gedegen advies.