Drywood verf

Drywood schaft u aan bij Zandvoort Verf en Spuitapparatuur in Rijssen of Enschede. Wij zijn sinds 1996 actief als onafhankelijke verfgrossier, waardoor we jarenlange ervaring en uitgebreide marktkennis uitstekend weten te combineren. U ontvangt van onze medewerkers, indien gewenst, dan ook gedegen advies, zodat u zeker de juiste verf voor uw project aanschaft. Vraag gerust om advies over ons aanbod aan verf van Drywood.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste verf? Neem contact op.

Bel: 0548 541844Mail ons

Onafhankelijke groothandel
Erkend schilderbedrijf
Verf én apparatuur

Drywood en diverse andere hoogwaardige soorten verf

Drywood ontwikkelt en produceert al tientallen jaren watergedragen verf, beits en lak voor houten, metalen en kunststof toepassingen. Ze ontwikkelen hun producten constant, waardoor er een ruime collectie aan hoogwaardige en kwalitatieve producten is ontstaan voor zowel de doe-het-zelver als de professionele schilder. U bestelt de verfproducten van dit merk tegen een scherpe prijs bij onze winkel in Enschede of Rijssen. Blijkt de verf van dit merk toch niet geschikt voor uw project? Kies dan een van de andere merken in ons assortiment, zoals Peintagone of Teknos.

Vraag gerust om advies

Heeft u behoefte aan advies over welk soort verf van Drywood geschikt is voor uw project of wilt u meer weten over ons? Neem dan gerust contact met ons op en stel uw vragen. U bereikt onze deskundige medewerkers door te bellen naar 0548 541844 of door een e-mail te sturen naar info@zandvoortverf.nl.