Verfapparatuur kopen

Wilt u professionele verfapparatuur kopen? Bekijk dan eens het ruime assortiment van Zandvoort Verf en Spuitapparatuur uit Rijssen en Enschede. Wij zijn sinds 1996 actief als erkend schilders- en spuitbedrijf, waardoor we u uitstekend van deskundig en betrouwbaar advies voorzien. U weet daarnaast zeker dat u de meest geschikte verfapparatuur voor uw project kunt kopen, aangezien wij volledig onafhankelijk werken. Lees verder en ontdek de verschillende soorten apparatuur in onze collectie.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste verf? Neem contact op.

Bel: 0548 541844Mail ons

Onafhankelijke groothandel
Erkend schilderbedrijf
Verf én apparatuur

De soorten verfapparatuur die u bij ons kunt kopen

U kunt een uitgebreid assortiment aan verfapparatuur kopen. Het aanbod varieert van elektrische apparatuur tot pneumatische apparatuur van diverse hoogwaardige merken, zoals Airlessco en IBK. Deze apparatuur is geschikt voor uiteenlopende werkzaamheden, waaronder zowel het verven van buitenmuren met verschillende ondergronden als binnenmuren, inclusief deuren, kozijnen en plinten. Wij leveren apparatuur aan klanten in heel Nederland, zoals schildersbedrijven, timmerbedrijven en stukadoors. Bestel nu de door u gewenste spuitapparatuur bij een deskundige verfleverancier.

Bezoek onze winkel

Wilt u graag verfapparatuur kopen, maar ziet u de apparatuur eerst graag met eigen ogen? Bezoek dan gerust eens onze winkel in Rijssen of Enschede, we demonstreren hier graag de mogelijkheden voor u. Heeft u nog vragen over ons? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0548 541844 of stuur een e-mail naar info@zandvoortspuitapparatuur.nl.