Verfgroothandel in Overijssel

Zandvoort Verf en Spuitapparatuur is een verfgroothandel met twee vestigingen in Overijssel, namelijk in Rijssen en Enschede. Wij zijn sinds 1996 actief als een erkend schilders- en spuitbedrijf en staan bekend om onze deskundigheid en betrouwbaarheid. U vindt een uitgebreid aanbod aan diensten en producten bij onze verfgroothandel in Overijssel. Lees verder en ontdek waar wij u mee van dienst kunnen zijn.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste verf? Neem contact op.

Bel: 0548 541844Mail ons

Onafhankelijke groothandel
Erkend schilderbedrijf
Verf én apparatuur

Het uitgebreide dienstenpakket van onze verfgroothandel in Overijssel

U vindt alle verfgerelateerde benodigdheden bij onze verfgroothandel in Overijssel. Schaf bij ons bijvoorbeeld spuitapparatuur of verschillende hoogwaardige verven aan. Laat daarnaast uw apparatuur ook deskundig repareren door onze experts. Heeft u de apparatuur enkel nodig voor één project? Besluit dan om deze te huren bij ons. Naast het bieden van apparatuur, verf en steigers, hechten wij veel waarde aan het bieden van uitstekende service. Indien gewenst geven onze deskundige medewerkers u dan ook graag advies of zelfs een cursus of workshop, zodat u het gewenste eindresultaat weet te realiseren.

Bezoek onze winkels

Bent u geïnteresseerd in de producten of diensten die wij aanbieden bij onze verfgroothandel in Overijssel? Bezoek dan onze vestiging in Rijssen of Enschede en ontdek het uitgebreide aanbod. Heeft u nog vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0548 541844 of door een e-mail te sturen naar info@zandvoortverf.nl.