Verfleverancier uit Overijssel

Zandvoort Verf en Spuitapparatuur is een verfleverancier met vestigingen in Rijssen en Enschede, beide in Overijssel. Wij zijn sinds 1996 werkzaam als erkend schilder- en spuitbedrijf en werken volledig onafhankelijk. U profiteert bij ons dan ook van een ruim aanbod aan verf van hoge kwaliteit, een uitgebreide collectie aan apparatuur en uitstekende kennis van verfproducten. Koop alle benodigdheden voor uw project bij deze deskundige verfleverancier uit Overijssel.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste verf? Neem contact op.

Bel: 0548 541844Mail ons

Onafhankelijke groothandel
Erkend schilderbedrijf
Verf én apparatuur

Een verfleverancier voor de professionele schilder én doe-het-zelver in Overijssel

Wij leveren onze producten aan schildersbedrijven, gevelreinigingsbedrijven, metaalbedrijven, de timmerindustrie én doe-het-zelvers. We zijn dan ook dé verfleverancier voor iedereen in Overijssel en de rest van het land. U bestelt bij ons hoogwaardige apparatuur, zoals spuitapparatuur, maar u kunt ook bij ons terecht voor diverse steigers, kwalitatieve verf en alle andere aanverwante producten die u nodig heeft voor uw project. We zijn niet voor niets de totaalleverancier van verfgerelateerde producten.

Kom eens bij ons langs

U bent van harte welkom om onze winkels in Rijssen en Enschede te bezoeken en om ons ruime assortiment te bekijken. Wij voorzien u als ervaren verfleverancier uit Overijssel graag van gedegen advies, zodat u zeker de juiste producten koopt voor uw project. Heeft u nog vragen, bijvoorbeeld over een demonstratie van onze apparatuur? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0548 541844 of door een e-mail te sturen naar info@zandvoortverf.nl.